Mājās gatavota picas mīkla

Mājās gatavota picas mīkla
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 20 g rauga
  • 125 ml silta ūdens
  • 2 ēd. k. olīveļas
  • Sāls
  • Sviests pannas ieziešanai

Pagatavošana

60 min.
  1. Raugu izšķīdina 125 ml silta ūdens.
  2. Izšķīdināto raugu samaisa kopā ar miltiem, sāli un eļļu. Mīkla nedrīkst lipt pie trauka malām, ja tomēr tā notiek, tad jāpievieno vēl milti.
  3. Mīklu apkaisa ar miltiem, uzliek dvieli un atstāj rūgt uz pusstundu.
  4. Tad apmaisa un atstāj rūgt vēl uz 20 minutēm.
  5. Kad mīkla uzrūgusi to izrullē un liek ietaukotā veidnē, uz tās vēlamo pildījumu un krāsnī iekšā. No šī daudzuma mīklas sanāk vienai plātsmaizes lieluma pannai vai 2 apaļām picas veidnēm.

    Lai izdodas!
    Kad mīkla uzrūgusi to izrullē un liek ietaukotā veidnē, uz t...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize