Sarkanais sautejums

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg kartupelu
  • Videja kapostgalva
  • 1 -2 kg malta gala
  • Sals
  • Pipri
  • Krejums
  • Tomatu pasta

Pagatavošana

120 min.
  1. Salminos sagriez kapostu un kartupelus. Pile karto kapostus, kartupelus, malto galu (vajadzetu sanakt tris tadam kartam. Liek sauteties. Aptuveni pec 15 min, kad viss sak sasauteties pievieno garsvielas. Kad kaposti un kartupeli jau miksti, pievieno tomatu pastu sajauktu ar skabo krejumuj (puse uz pusi), pasaute vel kadas 10- 15 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi