Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Vasaras salāti ar āboliem un zemenēm

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ēd. k. olīveļļas
  • ēd. k. sakapātu loku
  • Sāls un svaigi malti melnie pipari
  • 350 g. kukurūzas salātu un zaļo salātu
  • 180 g. cigoriņu
  • 2 sarkanie saldie āboli
  • 10 šķēlēs sagriezti sarkanie redīsi
  • 450 g. gatavu, stingru zemeņu
  • 350 g. Ricotta siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Eļļu, lokus, sāli un piparus sakuļ un ļauj 20 minūtes ievilkties. Zaļos salātus nomazgā un nosusina. Kārto lielā, seklā salātu traukā. Nomazgā ābolus pārgriež uz pusēm,izņem serdes un sagriež plānās šķēlēs. Ābolus izkārto aplī pāri salātiem. Virsū uzkaisa redīsu šķēlītes Zemenes pārgriež uz pusēm. Salātus izrotā ar siera šķēlēm un zemenēm (ja siers ir pa mīkstu, to liek ar karoti). Pārlej mērci. Pasniedz ar svaigi ceptu maizi vai kviešu tostermaizēm.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas