Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu mafini

Rabarberu mafini

FOTO: Solveiga

Kolekcijas: Fotoreceptes
Recepti atradu kādā igauņu kulinārijas blogā. Kādreiz līdzīgus kēksiņus cepa mana mamma. Jaukā brīvdienu rītā pie tases kafijas... Kā teiktu Mārtiņš Rītiņš, kas var būt labāks par to!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 150 g cukura
  • 250 g miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tējk. malta kanēļa
  • 150 g skābā krējuma
  • 50 g kausēta sviesta
  • 400 g rabarberu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rabarberus nomizo un sagriež ripiņās.
    Rabarberus nomizo un sagriež ripiņās.

    FOTO: Solveiga

  2. Olas sakuļ ar cukuru. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot rabarberus, un sakuļ viendabīgu mīklu.
  3. Pievieno rabarberus un vēlreiz visu kārtīgi samaisa.
  4. Ar eļļu iesmērē mafinu formītes un līdz pat augšējai malai piepilda ar sagatavoto mīklu.
  5. Cep iepriekš sakarsētā (220 C) cepeškrāsnī 15 minūtes.

    Lai labi garšo!
    Cep iepriekš sakarsētā (220 C) cepeškrāsnī 15 minūtes.

La...

    FOTO: Solveiga

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču sacepums

Kabaču sacepums

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA