Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jēra gaļa ar piparmētrām

2009. gada 6. jūnijs
Foto: Juris Lazdenieks
Pagatavošana
60 min
1. Gatavo glazuuru- vīnu+ sakapātas piparmētras+etiķis+ medus sajauc kopā pievienojot garšvielas.
2. ribiņas kauliņus atīra un marinē glazūrā uz apmēram 30 min,
3. Njem kartupeļus mazgā ,iegriež nedaudz ieliekot iekša sviestu un sakapātas dillītes tin follijaa un liek uz oglēm lai cepinās...
4. Pēctam nem jēŗa gaļu ar kauliņu liek uz restēm vai ari cep uz atklātā grila (tur pat kur kartupeli cepjas), jeb grillee ik pa laikam uzlejot pārpalikušo glazūru....grilee līdz gatavībai pasniedz ar follijā ceptiem kartupelīšiem.
Uz augšu