P, 21.04.2025.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par T+
RUS
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Bizness
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Iesūti ziņu!
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Plātsmaize "Rabarbers"
Plātsmaize "Rabarbers"
Vita Kukute
2009. gada 31. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1.
Mīklai olas sajauc ar cukuru, pievieno miltus, tējkaroti vanilīna cukuru, var arī cepamā pulvera. Visu sajauc.
2.
Sagriez rabarberus.
3.
Uz plāts vai kūkas formā ielej mīklu, virsū rabarbarus.
4.
Cep 35 minūtes 200 grādos.
5.
Gatavai pārlej krējumu, kanēli un pārkaisa vēl cukuru.
Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Raibas un dažādos toņos: kā krāsot olas "Karkade" tējā
Interesanti
TESTS AR BALVU
⟩
"Pīrāgam, nabagam…": pārbaudi, vai esi labs tautasdziesmu pazinējs
Interesanti
Tests
⟩
Vai zini, kādam nolūkam izmanto šos senos virtuves rīkus?
Padomi
Video
⟩
Zaļās Lieldienu olas, krāsotas dabas veltēs
Padomi
Video
⟩
Koši zaļas Lieldienu olas un tikai dabīgas izejvielas
Padomi
Perfektas rauga mīklas recepte, ieteikumi un populārākās kļūdas
(3)
TVNET jaunākie raksti
RUS TVNET
Православная церковь стала прикрытием для операций российской разведки в Европе
RUS TVNET
Ученые утверждают, что открыли "новый цвет", который никто раньше не видел
RUS TVNET
Таллинн: Блокировка санкций против РФ скажется на жителях ЕС
RUS TVNET
Какие продукты нельзя есть, когда лишние килограммы стоят на месте?
Uz augšu