Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
12
Jaunākie Vecākie
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
P.S. Filadelfijas siera vietā liku Mascarpone.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
M
Maija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, kūka sanāca lieliska! Mīklu izveidoju kā groziņu-ar malām uz augšu, pieliku vairāk cietes, ka norādīts receptē un cepu apm. 50 min. Pamatni nedaudz apslacīju ar stipru kafiju, uzbēru kārtiņu rīvētu tumšo sokolādi un uzbēru grauzdētas, sasmalcinatas mandeles, tad viršu pildījumu. Pamatnei ņēmu drupinatus smilšu cepumus un arī tā sanāca ļoti garšīga.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
V
Vija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garšīga kūka, uztaisīju uz meitas pēdējo bērnu dārza dienu un iznāca ļoti garda, visa ģimene nevarēja nobrīnīties par manu kulinārijas prasmi :), paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Helēna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Sanāca ļoti garšīga kūka.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies, patiešām ļoti, ļoti garšīgi. Sanāca izcila. Es pievienoju sulu no puscitrona.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Eva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Manis pirmā pašas gatavotā siera kūka un noteikti ne pēdējā! Gribēju teikt, ka sanāca LIELISKA ! ;)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laura
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super, lieliska recepte. Cepšu nu jau 3.reizi, viesi vienmēr sajūsmā :) paldies liels!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
santa
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik daudz citronsulu waig????
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
z
zoii
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Nu jā, šitik lielai masai 30 - 40 minūtes ir par maz. Tas tā orientējoši, ap to laiku jāsāk virināt plīts un vērot :) Principā ir jāskatās kūkas izskats un jābaksta vidiņā, kad pielīp vairs tikai kāds sīkums, tb nav mitruma, bet gabaliņi, un viss ir zeltaini smuks, tad var ņem no plīts laukā.

Lailai - kūka nesanāk ļumība, savelkas tās oliņas ar sieriņu un cieti (es lieku miltus). Apkārt veidojas garoziņa, bet vidus tāds kā tāda forša mitra biezpienkūka :) Un drošībai jau vēl var cepumu masu navis vienkārši ieklāt, bet kā groziņu izveidot, tb - maliņas sānos uz augšu :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Bet tā kūka sanāk tāda ļumīga tā kā?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Liene
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ljoooti garsiigi!paldies par labo recepti!Cepu gan 50 min un viss ideaali! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
Olga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies par lielisku recepti! Jāsaka gan, ka tā jau cepām vairāk kā 40 minūtes, taču vidiņš vēl nebija līdz galam izcepies. Tā kā kūka ir ļoti sātīga, nākamreiz taisīšu plānāku. Cepumu-svieta masas vietā liku veikalā pirkto smilšu mīklas masu - tas tā, ja slinkums cepumus stampāt :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes