Sākums > Receptes > Zupas

Grūbu zupa ar cāļu muskuļkuņģiem

2009. gada 13. maijs
Foto: Depositphotos.com
Patiesi garda un lēta zupiņa sanāk.
Pagatavošana
120 min
1. Kuņģīšus noskalo, ja ir plēve - noņem to, liek vārīties ~ 1h.
2. Pa to laiku iemērcē grūbas aukstā ūdenī.
3. Burkānus sarīvē, sīpolu sagriež un apcep uz pannas.
4. Kad kuņģīši ir gatavi, pievieno grūbas un apceptos dārzeņus un garšvielas. Vāra līdz grūbas ir teju gatavas.
5. Īsi pirms grūbas pavisam mīkstas, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, vāra vēl ~10 -15 minūtes.
6. Kad viss gatavs, karstā zupā iemaisa sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu