-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Grūbu zupa ar cāļu muskuļkuņģiem
Patiesi garda un lēta zupiņa sanāk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
3 l ūdens
-
0.5 kg cāļu muskuļkuņģīšu
-
1/2 glāze/s grūbu
-
2 kartupeļi
-
1-2 burkāni
-
1 sīpols
-
Sāls pēc garšas
-
Pipari pēc garšas
-
Lauru lapa
-
Zaļumi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
120 min.
-
Kuņģīšus noskalo, ja ir plēve - noņem to, liek vārīties ~ 1h.
-
Pa to laiku iemērcē grūbas aukstā ūdenī.
-
Burkānus sarīvē, sīpolu sagriež un apcep uz pannas.
-
Kad kuņģīši ir gatavi, pievieno grūbas un apceptos dārzeņus un garšvielas. Vāra līdz grūbas ir teju gatavas.
-
Īsi pirms grūbas pavisam mīkstas, pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, vāra vēl ~10 -15 minūtes.
-
Kad viss gatavs, karstā zupā iemaisa sasmalcinātus zaļumus pēc izvēles.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs