Mascarpone siera un šokolādes krēms

Sastāvdaļas

  • 2 olu dzeltenumi
  • 100 g cukura
  • 300 g maskarpones siera
  • 1 ēd.k. sausā marsala vīna
  • 125 g sadrupinātas tumšās šokolādes
  • 2 ēd.k.piena
  • 4 mazi olbaltumu cepumi

Pagatavošana

30 min.
  1. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru, līdz masa kļūst bāla un krēmīga. Uzmanīgi iemaisa sieru un vīnu.Uz lēnas uguns pienā izkausē šokolādi, adzesē un pievieno pusi siera maisījuma.6 saldējuma trauciņos ierupuina olbaltumu cepumus un iepilda siera un šokolādes maisījumu. Ja vēlas panākt marmora efektu,abus samaisa.Pirms pasniegšanas adzesē vismaz 2h.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi