Upes forele ātrā

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Upes forele
  • Milti
  • Eļļa

Pagatavošana

10 min.
  1. Ņemam nelielu upes foreli, notīrām, nosusinām. Atstājam veselu.
  2. Uzberam sāli, piparus, viegli apvārtam miltos.
  3. Liekam dziļā pannā lielā olīveļļas daudzumā, lai eļļa apmēram zivij līdz pusei.
  4. Cepam 3-5 minūtes no abām pusēm.
  5. Izņemam no pannas, nosusinām lieko eļļu un ēdam.
  6. Klāt labi garšo kartupeļu vai dārzeņu biezenis biezenis, maigi dārzeņi.
  7. Ļoti viegls un gards ēdiens.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi