Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
15
Jaunākie Vecākie
A
Aga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Viss vis gardaak tomer ir
Ar varitiem kartupelisiem un mazsalitiem gurkisiem + salatiem pec pasa gaumes
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baškīrs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sanāca ļoti garšīgi.Laba recepte,bet tas nav gulašs.Vajag izdomāt citu nosaukumu.Es saucu to par "baškīru mērci".
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Laila
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super gardi!
Svaigu baziliku gan aizvietoju ar kaltētu (jo roka neceļas izniekot zaļumus tos vārot :), sorry), liellopa gaļas vietā liku teļa gaļu. Pasniedzu ar rīsiem un daudz svaigiem zaļumiem. Patiešām gardi! Liels paldies par recepti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ietecējs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Atvainojiet bet ! GUĻAŠS irparasta gaļas mērce . lieciet kas jums gašo virā un KAIFOJIET!!! BŪS JAUNAS RECEPTES!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
s
sabine
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Ļoti laba recepte, sanāca garšīgi un draugs ēda ar gardu muti! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vlvpika
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ekselenti! (kopā ar vārītiem kartupeļiem un sautētiem kāpostiem saldkrējuma mērcē)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
O
OL
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Riktīgi laba recepte! Paldies!

Mēs vēl pielikām mazliet eļļas (kas bija no no apcepšanas) un divus pavisam mazus čilli pipariņus, bet rīsiem sviestu.
Papriku vajag - tur ļoti labi iederas. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dzjiiga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
iztiku bez bazilika un paprikas,sancaa ljoti gards ..mm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Igors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sory!!!! Gribeju uzlikt 5 ar treknu + :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Igors
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
:)
Meginu ar savu bruti uztaisit kaut ko lidzigu. Es sezu pie datora un dikteju ka jataisa. Vinja siverejas pa virtuvi :D Edisim un ceresim, ka sanaks labi :D
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
jana
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Super gardi sanàca
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
g
gaida dobe
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tikai aiz nejausibas liellopa galas vieta bija cukgala,visu parejo ka recepte.man loti garso,domaju pec laika atkartot.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
inese klavina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man patiess priex, bet tomer, skiet griki ir veeel labak klat shim gatavojumam :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
laba:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
j
janis janis
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
he hee paslaik mēģinu,redzees kas sanaks:) un edisu ar makaroniem un marinetiem gurkisiem:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes