Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gulašs

Liellopa gulašs
Foto: Depositphotos.com
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 5 palieli baltie sīpoli
  • 3-4 daiviņa/s ķiploka
  • 2 burkāni
  • 1 neliela paprika
  • Dilles
  • Svaigs baziliks
  • Saldais krejums
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 liellopu gaļas buljona kubiciņš
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež gaļu nelielos kubiņos, pievieno ķiplokus, liek uz pannas un nedaudz apcep.
  2. Pārliek katlā, pārlej ar vārītu ūdeni, pievieno nedaudz dilles, baziliku, lauru lapas, buljona kubiciņu, tomātu pastu un sāk sautēt.
  3. Sīpolus apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  4. Pēc aptuveni 20 min. sagriež ripiņās burkānus un papriku, apcep sālī, piparos un pievieno gaļai.
  5. Kad gaļa tikpat kā gatava, pievieno saldo krējumu un pasautē aptuveni 10 min.
    Pasniedz ar rīsiem un marinētiem gurķīšiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes