½ kg rauga mīkla (var gatavot pats, var izmantot gatavo maisījumu)
1tējk. kaltēts rozmarīns
Pusbundžiņa melnās olīvas
¼ burciņas kaltēti tomāti eļļā
½ tējk. kurkuma
Siers (pēc vēlēšanās)
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
180 min.
Kamēr rūgst rauga mīkla, sarīvē sieru, sīki sagriež kaltētos tomātus, olīvas. Iejauc to visu mīklā, iemīca kārtīgi, pievieno rozmarīnu, kurkumu, ļauj lai mīkla vēlreiz paceļas.
Veido mazas ~2-3cm diametrā bulciņas, liek uz plāts. Var mīklu likt arī formā - visu vienā gabalā.
Cep 200-220 karstā cepeškrāsnī apmēram 20-30 minūtes.
Gatavību es nosaku pagaršojot, jo pārgriežot uz pusēm bulciņu, mīkla var izskatīties jēla, bet tas var izrādīties arī izkusis siers :)