Sākums > Receptes > Zupas

Viktorijas ķiploku zupa

2005. gada 25. aprīlis
Foto: Depositphotos
Pagatavošana
30 min
1. Sagatavo dārzeņus. Nomazgā un nomizo burkānus un kartupeļus. Burkānus sagriez ripiņās, bet kartupeļus kubiņos. Ķiplokus nomizo un vai nu sagriež katru daiviņu četrās daļās vai arī izspiež caur ķiploku spiedi.
2. Vāra zupu. Katliņā ar 1,2 litriem verdoša ūdens liek burkānus un pusi sagatavoto ķiploku. Vāra 10 minūtes. Pēc tam pievieno kartupeļus un vāra vēl 8 minūtes. Pievieno atlikušos ķiplokus, dārzeņu buljona kubiņus. Pēc 2 minūtēm zupa ir gatava.
3. Pasniedz ar pētersīļiem.
4. Labu apetīti!
Uz augšu