Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Viktorijas ķiploku zupa

Viktorijas ķiploku zupa

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 8 ķiploka daiviņas
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • 2 zariņi pētersīļa zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Nomazgā un nomizo burkānus un kartupeļus. Burkānus sagriez ripiņās, bet kartupeļus kubiņos. Ķiplokus nomizo un vai nu sagriež katru daiviņu četrās daļās vai arī izspiež caur ķiploku spiedi.
  2. Vāra zupu. Katliņā ar 1,2 litriem verdoša ūdens liek burkānus un pusi sagatavoto ķiploku. Vāra 10 minūtes. Pēc tam pievieno kartupeļus un vāra vēl 8 minūtes. Pievieno atlikušos ķiplokus, dārzeņu buljona kubiņus. Pēc 2 minūtēm zupa ir gatava.
  3. Pasniedz ar pētersīļiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Griķi ar vistas mērcīti

Griķi ar vistas mērcīti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas