Viktorijas ķiploku zupa

Viktorijas ķiploku zupa
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 2 lieli burkāni
  • 4 kartupeļi
  • 8 ķiploka daiviņas
  • 2 dārzeņu buljona kubiņi
  • 2 zariņi pētersīļa zaļumu

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo dārzeņus. Nomazgā un nomizo burkānus un kartupeļus. Burkānus sagriez ripiņās, bet kartupeļus kubiņos. Ķiplokus nomizo un vai nu sagriež katru daiviņu četrās daļās vai arī izspiež caur ķiploku spiedi.
  2. Vāra zupu. Katliņā ar 1,2 litriem verdoša ūdens liek burkānus un pusi sagatavoto ķiploku. Vāra 10 minūtes. Pēc tam pievieno kartupeļus un vāra vēl 8 minūtes. Pievieno atlikušos ķiplokus, dārzeņu buljona kubiņus. Pēc 2 minūtēm zupa ir gatava.
  3. Pasniedz ar pētersīļiem.
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi