Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pikantais “rafaelo

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g krabju nūjiņas
  • 150 g mīksta siera (Krievijas, Holandes)
  • 2 cieti vārītas olas
  • Grauzdēti kodoli no 4 valriekstiem
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 -2 ēdk. majonēzes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagatavo produktus. Cieti vārītas olas, mīkstu sieru (var izmantot Krievijas sieru – tam ir vairāki ražotāji un plašajā piedāvājumā var atrast pietiekoši mīkstu), ķiploka daiviņas un pusi no valrieksta kodoliem sarīvē uz smalkas rīves vienā traukā. Pievieno 1-2 ēdamkarotes majonēzes un rūpīgi samaisa. Masai jābūt viendabīgi mīkstai un viegli saviļājamai. Masa nedrīkst izplūst kā mīkla. Lēzenā traukā (šķīvī) uz smalkās rīves sarīvē saldētas krabju nūjiņas. Otru pusi valrieksta kodolu sasmalcina ar nazi nelielos gabalos.
  2. Veido “Rafaelo”. Paņem nelielu piciņu siera/olu masas, pa vidu ieliec nelielu gabaliņu valrieksta un, viļājot sarīvētajās krabju nūjiņās, izveido bumbiņu. Gatavo bumbiņu liec lēzenā šķīvī. Un tā, kamēr visi “Rafaelo” gatavi. Šķīvi ar gatavajiem “Rafaelo” liec ledusskapī uz 2 stundām, lai atdziest.
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas