Modernais gulašs

2008. gada 30. decembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Gaļu sagriež gabaliņos, liek bļodā. Pievieno smalki sagrieztu citronu, piparus un 2 karotes olīveļļas, liek marinēties uz 1 nakti.
2. Izņem gaļu no bļodas, notīra no citrona un pipariem, ātri apcep uz pannas un liek sautējamā katlā.
3. Smalki jo smalki sagriež sīpolus, apcep un pievieno gaļai. Pielej 100 g vāroša ūdens, uzliek vāku un sautē.
4. Papriku sagriež palielos gabalos, apcep un pieliek sautējamā katlā.
5. Kad viss kopā sautējies 15 minūtes, pievieno konservētus tomātus, sāli un piparus pēc garšas, lauru lapas un kārtīgi izkarsē vēl vismaz 30 minūtes. Tomātiem jāizšķīst, veidojot gana viendabīgu mērci.
6. Ja vēlaties biezāku mērci, sajauc 1 ēdamkaroti izsijātu miltu ar aukstu ūdeni un iemaisa mērcē, ļaujot tai uzvārīties.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābu krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu