Mazās kartupeļu pankūkas bez olām

Mazās kartupeļu pankūkas bez olām
Foto: Depositphotos.com
Kam tās olas kartupeļu pankūkās???

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 15 vidēja lieluma kartupeļi
  • 5 šķipsna/s sāls
  • 2 šķipsna/s melno pipariņu
  • Saulespuķu rafinētā eļļa cepšanai

Pagatavošana

45 min.
  1. Sarīvē uz smalkās rīves kartupeļus, ļauj nedaudz kartupeļu masai pastāvēt, ieveido ar ēdamkaroti bedrītes, no kurām izsmeļ ārā kartupeļu sulu krūzē.
  2. Kad no masas vairs ''nenāk ārā'' tik daudz sulas, tad pieliek klāt sāli pēc savas garšas un nedaudz smalki rīvētus melnos pipariņus.
  3. No krūzes izlej sulu, nekratot to, tās apakša būs palikusi kartupeļu ciete, kuru pievieno klāt masai.
  4. Sakarsē pannu, tad tajā nedaudz ielej eļļas un uzkarsē vēlreiz. Cep zeltaini brūnas, neliela izmēra pankūkas.

    Labu apetīti!
    Sakarsē pannu, tad tajā nedaudz ielej eļļas un uzkarsē vēlre...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

kristians 2015. gada 18. decembris 12:33
kur ir ta recepte
arturs 2012. gada 4. marts 19:47
nu un kur recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi