Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mazās kartupeļu pankūkas bez olām

Mazās kartupeļu pankūkas bez olām

FOTO: Depositphotos.com

Kam tās olas kartupeļu pankūkās???
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 15 vidēja lieluma kartupeļi
  • 5 šķipsna/s sāls
  • 2 šķipsna/s melno pipariņu
  • Saulespuķu rafinētā eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sarīvē uz smalkās rīves kartupeļus, ļauj nedaudz kartupeļu masai pastāvēt, ieveido ar ēdamkaroti bedrītes, no kurām izsmeļ ārā kartupeļu sulu krūzē.
  2. Kad no masas vairs ''nenāk ārā'' tik daudz sulas, tad pieliek klāt sāli pēc savas garšas un nedaudz smalki rīvētus melnos pipariņus.
  3. No krūzes izlej sulu, nekratot to, tās apakša būs palikusi kartupeļu ciete, kuru pievieno klāt masai.
  4. Sakarsē pannu, tad tajā nedaudz ielej eļļas un uzkarsē vēlreiz. Cep zeltaini brūnas, neliela izmēra pankūkas.

    Labu apetīti!
    Sakarsē pannu, tad tajā nedaudz ielej eļļas un uzkarsē vēlre...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pasta ar malto gaļu un lečo

Pasta ar malto gaļu un lečo

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas