Bērnības kotletes

2008. gada 16. decembris
Foto: Shutterstock.com
Sulīgas kotletes ar bērnības garšu.
Pagatavošana
50 min
1. Maizi sagriež un liek izmērcēties siltā ūdenī.
2. Gaļu sajauc lielā katlā vai bļodā.
3. Sīpolus, burkānus samaļ blenderī smalkā putriņā. Var samalt arī gaļas mašīnā. Pievieno gaļai
4. Maizei nospiež lieko mitrumu un arī samaļ blenderī vai gaļas mašīnā. Pievieno gaļai. Visu samīca.
5. Olas iesit bļodā un sakuļ līdz baltām putām (nav obligāti). Pievieno gaļai.
6. Pievieno krējumu un garšvielas un visu samīa. Mīca līdz gaļa kļuvusi gaisīga.
7. Cepeškrāsni ieslēdz un noregulē uz 180 grādiem. Nav obligāti jāsakarsē līdz galam.
8. Cepešpannā ieklāj cepampapīru.
9. Veido kotletes un liek uz cepampannas.
10. Lai būtu vieglāk, blakus iesaku turēt bļodiņu ar siltu ūdeni, kur rokas iemērkt.
11. Kotletes cep 30 - 40 minūtes atkarībā no to lieluma.
12. No receptē minētā daudzuma iznāk aptuveni 50 gab kotlešu.
13. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu