Saulainā vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem

Saulainā vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem
Foto: Depositphotos.com
Ātri, ērti un vienkārši.

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigas vistas gaļas
  • 125 g rīsu
  • 2 burkāni
  • 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1.5 l ūdens
  • Sāls
  • Piparu graudiņi

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja izvēlas, vistas gaļu, kuru pēc tam jāatdala no kauliņiem vai jāsasmalcina, tad novāra vispirms vistu. Kad vista gatava, to izņem no katliņa un jau esošajā ūdenī pievieno rīsus. Ja izvēlas mazus vistas gabaliņus, kuri nav jāsmalcina, tad var likt vārīties reizē ar rīsiem.
  2. Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.
  3. Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un gaļu, ja tā bija iepriekš jāatdala no kauliņa vai jāsasmalcina.
  4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gatavi.

    Labu apetīti!
    Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gat...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi