Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Saulainā vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem

Saulainā vistas gaļas zupa ar rīsiem un dārzeņiem

FOTO: Depositphotos.com

Ātri, ērti un vienkārši. Lai nemulsina kartupeļi un rīsi kopā - tie sader.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g svaigas vistas gaļas
  • 125 g rīsu
  • 2 burkāni
  • 3 vidēja lieluma kartupeļi
  • 1.5 l ūdens
  • Sāls
  • Piparu graudiņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ja izvēlas, vistas gaļu, kuru pēc tam jāatdala no kauliņiem vai jāsasmalcina, tad novāra vispirms vistu. Kad vista gatava, to izņem no katliņa un jau esošajā ūdenī pievieno rīsus. Ja izvēlas mazus vistas gabaliņus, kuri nav jāsmalcina, tad var likt vārīties reizē ar rīsiem.
  2. Pievieno uz dārzeņu rīves sasmalcinātu burkānu.
  3. Kad rīsi vidēji gatavi, pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus un gaļu, ja tā bija iepriekš jāatdala no kauliņa vai jāsasmalcina.
  4. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gatavi.

    Labu apetīti!
    Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Vāra līdz kartupeļi gat...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas