Mājās gatavotas trifeles

Paldies Veronikai par foto!

Sastāvdaļas

  • 300 g tumšās šokolādes
  • 50 ml saldā krējuma
  • 40 g sviesta
  • 30 ml ruma
  • Kakao pulveris

Pagatavošana

150 min.
  1. Katliņā ūdens peldē izkausē šokolādi, saldo krējumu un sviestu, līdz masa ir viendabīga un spīdīga. Pielej rumu. Kvadrātveida trauku izklāj ar cepamo papīru, ielej tajā šokolādes masu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
  2. Izņem trifeļu masu no ledusskapja, sagriež 30 vienādos gabaliņos, saveļ bumbiņās un liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
  3. Liek atpakaļ ledusskapī, lai bumbiņas kļūst cietas. Pirms iesaiņošanas pārkaisa ar kakao pulveri.

    Lai labi garšo!
    Liek atpakaļ ledusskapī, lai bumbiņas kļūst cietas. Pirms ie...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi