Sākums > Receptes > Deserti

Mājās gatavotas trifeles

2008. gada 3. decembris
Foto: kristine K
Paldies Veronikai par foto!
Pagatavošana
150 min
1. Katliņā ūdens peldē izkausē šokolādi, saldo krējumu un sviestu, līdz masa ir viendabīga un spīdīga. Pielej rumu. Kvadrātveida trauku izklāj ar cepamo papīru, ielej tajā šokolādes masu un liek ledusskapī uz 2 stundām.
2. Izņem trifeļu masu no ledusskapja, sagriež 30 vienādos gabaliņos, saveļ bumbiņās un liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
3. Liek atpakaļ ledusskapī, lai bumbiņas kļūst cietas. Pirms iesaiņošanas pārkaisa ar kakao pulveri.

Lai labi garšo!
Foto: kristine K
Uz augšu