Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta forele rīvmaizē

Cepta forele rīvmaizē

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g foreles
  • 300 ml baltvīna
  • 1 selērijas kāts
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • Jūras sāls
  • Smaržīgie pipari
  • 1 l ūdens
  • 1 ola
  • Mājās gatavota rīvmaize
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagriež palielos gabalos burkānus, selerijas kātu, sīpolu, kārto to visu katlā pievieno baltvīnu, ūdeni, smaržīgos piparus, gabalos sagrieztu foreli, sāli un vāra, līdz zivs ir pusvārīta (šis process aizņem kādas 3-5 minūtes, ne vairāk).
  2. Rīvmaizi labāk pagatavot pašiem: ņem nedaudz apkaltušu baltmaizi, liek blenderī un sasmalcina, masai pieliek klāt nedaudz majorānu, timiānu un raudeni.
  3. Kad zivs ir pusvārīta, to ar šūmkaroti izmanīgi izvelk laukā, apviļā sakultā olā un rīvmaizē un cep sakarsētā pannā burtiski 1-2 minūtes katru zivs pusīti.

    Labu apetīti!
    Kad zivs ir pusvārīta, to ar šūmkaroti izmanīgi izvelk laukā...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Skumbrija kažokā jeb biešu salāti ar auksti kūpinātu skumbriju

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas