14. novembris

2008. gada 17. novembris
Foto: Toms
Pagatavošana
1 min
1. Ņem vidēja izmēra glāzi (~200ml) un ieliej pa ~25gr katru no augstākminētajiem dzērieniem, sakot ar rumu, bonapartu un vermutu. Pēc izvēles var liet arī kolu klāt.
2. Protams, nav obligāti jāņem tieši 25gr, bet galvenais ievērot alkoholisko dzērienu savstarpējo attiecību - katru lej vienādā daudzumā.
3. Kokteiļa garša ir interesanta un tai pašā laikā izbaudāma, bet tajā pašā laikā ir jūtams ruma stiprums, bonaparta pēcgarša un vermuta patīkamā ķiršu garša.
4. Ja tiek beigās pielieta kola klāt, tad viss dzēriens kļūst vieglāks, bet promiles no tā nemazinās... :)
5. Patīkamu vakaru.
Uz augšu