Mīklā cepta līdaka ar sinepēm un ķiplokiem 2

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Nepieciešamās izejvielas
  • 1.5 kg līdakas
  • Sinepes pēc vajadzības
  • Saulespuķu eļļa cepšanai
  • Mīklai
  • 3 olas
  • 4 ēd. k. miltu
  • Piens pēc vajadzības
  • Naža gals sāls

Pagatavošana

30 min.
  1. Līdaku notīra, izņem iekšas, nogriež galvu un izgriež fileju. Sagriež porciju gabaliņos. Zivs gabaliņus apziež ar cinepēm, pa vienam iemērc mīklā un cep sakarsētā eļā no abām pusēm gatavus. Eļļai pannā jābūt vismaz 5 mm biezā kārtā.
  2. Mīklas pagatavošanai: smalki sagriež ķiplokus, sakuļ olas, pielik sāli, pieber miltus un maisot lēnām pielej pienu tā, lai veidotos mīkla krējuma konsistencē.
  3. Labu apetīti :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni