Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Mīklā cepta līdaka ar sinepēm un ķiplokiem 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Nepieciešamās izejvielas
  • 1.5 kg līdakas
  • Sinepes pēc vajadzības
  • Saulespuķu eļļa cepšanai
  • Mīklai
  • 3 olas
  • 4 ēd. k. miltu
  • Piens pēc vajadzības
  • Naža gals sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Līdaku notīra, izņem iekšas, nogriež galvu un izgriež fileju. Sagriež porciju gabaliņos. Zivs gabaliņus apziež ar cinepēm, pa vienam iemērc mīklā un cep sakarsētā eļā no abām pusēm gatavus. Eļļai pannā jābūt vismaz 5 mm biezā kārtā.
  2. Mīklas pagatavošanai: smalki sagriež ķiplokus, sakuļ olas, pielik sāli, pieber miltus un maisot lēnām pielej pienu tā, lai veidotos mīkla krējuma konsistencē.
  3. Labu apetīti :)
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas