Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļa garšaugu marinādē

Cūkgaļa garšaugu marinādē

FOTO: Depositphotos.com

Garšaugos ir spēks, tie katru gaļas šķēli padara aromātisku un garšām bagātu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 4 šķēle/s cūkgaļas pleca karbonādes (katra apm180g)
  • 3 timiāna zariņi
  • 1 rozmrīna zariņš
  • 1 bazilika pušķītis
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 citrona
  • 6 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

150 min.
  1. Timiānu, baziliku un rozmarīnu nomazgā, saplucina un ieliek bļodā. Pieliek nomizotu un izspiestu ķiploku. Izspiež citrona sulu, sajauc to ar 4 ēd. k. olīveļļas un garšaugiem. Pievieno sāli un piparus.
  2. Gaļas šķēlītes citu citai līdzās novieto uz paplātes un kārtīgi salaista ar marinādi. Apsedz un atstāj uz 2-3 stundām ievilkties, tās šajā laikā apgrozot.
  3. Gaļas šķēlītes izņemiet no marinādes un nedaudz nosusina.
  4. Grila pannā sakarsē eļļu. Gaļas šķēles atkarībā no biezuma cep no abām pusēm apmēram 12-15 min.

    Labu apetīti!
    Grila pannā sakarsē eļļu. Gaļas šķēles atkarībā no biezuma c...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas