Mazsālīta forele

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Forele
  • Sāls 2 daļas
  • Cukurs 1 daļa
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Foreli nemazgā, bet tikai noslauka ar tīru, mitru drānu. Izņem lielo asaku, fileju sagriež mazākos gabalos.
  2. Sajauc sāli ar cukuru proporcijā 2:1. Sagriež dilles.
  3. Zivs gabalus iemērc sāls-cukura maisījumā un apber ar dillēm.
  4. Foreli saliek traukā - pa diviem gabaliem kopā ar ādu ārpusē. Pa virsu uzliek kādu smagumu, lai labāk sasūktos garšvielas.
  5. Ēdams nākošajā rītā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi