Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mazsālīta forele

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Forele
  • Sāls 2 daļas
  • Cukurs 1 daļa
  • Dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Foreli nemazgā, bet tikai noslauka ar tīru, mitru drānu. Izņem lielo asaku, fileju sagriež mazākos gabalos.
  2. Sajauc sāli ar cukuru proporcijā 2:1. Sagriež dilles.
  3. Zivs gabalus iemērc sāls-cukura maisījumā un apber ar dillēm.
  4. Foreli saliek traukā - pa diviem gabaliem kopā ar ādu ārpusē. Pa virsu uzliek kādu smagumu, lai labāk sasūktos garšvielas.
  5. Ēdams nākošajā rītā.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas