Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ķiršu želejveida ievārījums

Ķiršu želejveida ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Garša ļoti patīkama, nav ne par skābu, ne par saldu. Gatavojot , piemēram limonādi, nav jāpievieno cukurs vai citi saldinātāji. Gatavs lietošanai.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Ķirši
  • Ievārījumua cukurs (ja vēlas želeju)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ķiršus liek katlā, maisot vāra, kamēr atdalās sula. Ja 90 grādu temperatūrā, tad apmēram 12 minūtes.
  2. Tad caur caurduri izkāš, izspaida vēl atlikušās ogas, lai visa sula iztek.
  3. Tad uz 1 kg (vai litru) sulas pievieno 800 g ievārījuma cukura un vēl apmēram 6 minūtes maisot vāra, lai cukurs izkūst.
  4. Pilda burkās, kad želeja sastingusi un atdzisusi liek virsū tīrus vāciņus. Gatavs!

    Lai labi garšo!
    Pilda burkās, kad želeja sastingusi un atdzisusi liek virsū...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas