Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Borščs pēc senas Maskavas receptes

Borščs pēc senas Maskavas receptes

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 300 g liellopu gaļas
  • 300 g biešu
  • 400 g kāpostu
  • 100 g burkānu
  • 400 g caur sietu izspiestu tomātu
  • Dilles
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Augu eļļa
  • Vidēji liels citrons
  • Sāls
  • Cukurs
  • Melnie pipari
  • Lauru lapa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Katliņā, kurā vēlas zupu, liek vārīties gaļu. Kad tā sākusi vārīties, kārtīgi noputo tik reizes, cik nepieciešams, lai buljons nav duļķains. Vāra līdz gaļa gatava, tad ņem ārā to no katliņa.
  2. Verdošā gaļas buljonā ieber salmiņos sarīvētus kāpostus un vāra, līdz tie ir mazliet kraukšķīgi, pievieno biešu masu, sāli, piparus un citronu pēc garšas.
  3. Tiklīdz buljons ar kāpostiem un biešu masu uzvārījies, to tūdaļ noņem no uguns, pievieno sakapātus ķiplokus un lauru lapas. Tam visam jāļauj iestāvēties ne mazāk kā 30 min. un tad jāpagaršo vai jau labs. Borščs jāpasniedz ar krējumu, zaļumiem un gaļu, kas pirms dārzeņu pievienošanas izņemta no buljona.

    Labu apetīti! :)
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas