Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas mērcīte ar burkāniem, sīpoliem un pienu

Foto: Shutterstock.com
Pagatavošana
25 min
1. Nomizo burkānus, tos sagriež salmiņos vai sarīvē uz rupjākās rīves. Nomizo sīpolus, tos sagriež un sasmalcina ar nazi.
2. Pannā ielej eļļu un liek cepties uz lēnas uguns gaļu, sīpolus un burkānus, uzliek pannai vāku.
3. Kad dārzeņi ir nedaudz jau apcepušīes un pasautējušies, pievieno gaļas kopējo garšvielu.
4. Sagatavo krūzītē pienu un samaisa ar miltiem, lej klāt pannas saturam. Ļauj, lai uzvārās. Ļoti garšīgi kopā ar vārītiem kartupeļiem.
5. Labu apetīti!
Foto: Shutterstock.com
Uz augšu