Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sinepju un citrona lasis

Sinepju un citrona lasis

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja biezuma laša filejas
  • 2-3 ēd. k. dižonas (Dijon) sinepju
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 0.5 tējk. sāls
  • 0.5 tējk. piparu
  • Kapātas dilles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsē plīti līdz 225 grādiem.
  2. Sajauc kopā sinepes, citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus.
  3. Ieklāj pannā foliju, uzliek filejas uz tās.
  4. Uzziež sinepju mikstūru filejām.
  5. Cep līdz zivs ir gatava: 8 - 10 minūtes, vairāk, ja filejas ir biezas.
  6. Pasniedzot uzkaisa dilles uz filejām.

    Labu apetīti!
    Pasniedzot uzkaisa dilles uz filejām.

Labu apetīti!

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas