Sinepju un citrona lasis

Sinepju un citrona lasis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 4 vidēja biezuma laša filejas
  • 2-3 ēd. k. dižonas (Dijon) sinepju
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 0.5 tējk. sāls
  • 0.5 tējk. piparu
  • Kapātas dilles

Pagatavošana

15 min.
  1. Uzkarsē plīti līdz 225 grādiem.
  2. Sajauc kopā sinepes, citrona sulu, olīveļļu, sāli un piparus.
  3. Ieklāj pannā foliju, uzliek filejas uz tās.
  4. Uzziež sinepju mikstūru filejām.
  5. Cep līdz zivs ir gatava: 8 - 10 minūtes, vairāk, ja filejas ir biezas.
  6. Pasniedzot uzkaisa dilles uz filejām.

    Labu apetīti!
    Pasniedzot uzkaisa dilles uz filejām.

Labu apetīti!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

inca 2009. gada 31. decembris 22:10
garšīgi :)
Ilze 2009. gada 30. novembris 20:43
bija garšīgi! paldies!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi