250gmaltās gaļas (pēc izvēles- vistas, liellopa, cūkas)
50gsiera
2tortiljas (apm. 25cm diametrā)
1neliels tomāts
1/2paprikas
1/2sīpola
1čili pipars
Jalapeno pipari pēc vēlamā asuma
3ēd. k.tomātu mērces
2ēd. k.krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Apcep uz pannas gaļu, pievieno nedaudz sāli. Gaļai pievieno sasmalcinātus jalapeno un čili piparus, sīpolu, un tomātu mērci. Nedaudz to visu pasautē (dažas minūtes).
Sasilda cepeškrāsnī tortiljas (apm., 20 s), izklāj to uz dēlīša, tad vidū liek ēdamkaroti krējuma, pa virsu liek maisījumu, kas tapis uz pannas, sagrieztu strēmelītēs papriku, tomātu daiviņas. Pašās beigās, kamēr viss vēl karsts, uzber pa virsu sarīvētu sieru. Un saloka tortilju kā tūtiņu.