Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Asās mini picas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • APAKŠĒJAI KĀRTAI
  • ½ tējkarotes sinepju
  • ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera
  • ¼ tējkarotes sāls
  • 100 g miltu
  • 25 g sarīvēta Čedaras siera
  • 1 sakultu olu
  • 25 g sviesta
  • 1 ēdamkaroti piena
  • TOMĀTU MĒRCEI
  • 12 g sviesta
  • ½ tējkarotes pūdercukura
  • ½ sīki sasmalcināta sīpola
  • 400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
  • 1 tējkaroti tomātu biezeņa
  • VIRSKĀRTAI
  • 1 paciņu Mozarellas siera
  • 3 sagrieztus saldos piparus
  • 5 -6 sagrieztas olīvas
  • 1 paciņu salami desas
  • 1 kārbu saldās kukurūzas
  • 1 -2 vārītus sparģeļus
  • 2 sarkanos sīpolus
  • 75 g Čedaras siera
  • 1 paciņu sagriezta šķiņķa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni. saliec bļodā visas apakšējai kārtai vajadzīgās sastāvdaļas un kārtīgi sakul mīklu.2. Mīklu sadali desmit daļās.Katru gabaliņu samīci bumbiņā,tad bumbiņu saplacini.3. Pannā ieklāj cepamo papīru. Uz tā saliec mīklas ripiņas. Katrā ripiņā iedur ar dakšiņu.4. TOMĀTU MĒRCES PAGATAVOŠANA. Katlā vai pannā izkausē sviestu un cep sīpolus, līdz tie ir mīksti. pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un karsē.5. Apmram pēc desmit minūtēm,kad mērce sabiezējusi,uzziet to plānā kārtiņā katrai ripai.6. Tad pēc savas izvēles uzliec pildījumu,pārkaisi ar sieru un 20 minūtes cep cepeškrāsnī,līdz ripiņas kļūst zeltaini brūnas un pārkājas ar zeltainiem pūslīšiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas