Asās mini picas

5 1

Sastāvdaļas

  • APAKŠĒJAI KĀRTAI
  • ½ tējkarotes sinepju
  • ½ tējkarotes cepamā pulvera
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera
  • ¼ tējkarotes sāls
  • 100 g miltu
  • 25 g sarīvēta Čedaras siera
  • 1 sakultu olu
  • 25 g sviesta
  • 1 ēdamkaroti piena
  • TOMĀTU MĒRCEI
  • 12 g sviesta
  • ½ tējkarotes pūdercukura
  • ½ sīki sasmalcināta sīpola
  • 400 g konservētu sasmalcinātu tomātu
  • 1 tējkaroti tomātu biezeņa
  • VIRSKĀRTAI
  • 1 paciņu Mozarellas siera
  • 3 sagrieztus saldos piparus
  • 5 -6 sagrieztas olīvas
  • 1 paciņu salami desas
  • 1 kārbu saldās kukurūzas
  • 1 -2 vārītus sparģeļus
  • 2 sarkanos sīpolus
  • 75 g Čedaras siera
  • 1 paciņu sagriezta šķiņķa

Pagatavošana

80 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni. saliec bļodā visas apakšējai kārtai vajadzīgās sastāvdaļas un kārtīgi sakul mīklu.2. Mīklu sadali desmit daļās.Katru gabaliņu samīci bumbiņā,tad bumbiņu saplacini.3. Pannā ieklāj cepamo papīru. Uz tā saliec mīklas ripiņas. Katrā ripiņā iedur ar dakšiņu.4. TOMĀTU MĒRCES PAGATAVOŠANA. Katlā vai pannā izkausē sviestu un cep sīpolus, līdz tie ir mīksti. pievieno visas pārējās mērces sastāvdaļas un karsē.5. Apmram pēc desmit minūtēm,kad mērce sabiezējusi,uzziet to plānā kārtiņā katrai ripai.6. Tad pēc savas izvēles uzliec pildījumu,pārkaisi ar sieru un 20 minūtes cep cepeškrāsnī,līdz ripiņas kļūst zeltaini brūnas un pārkājas ar zeltainiem pūslīšiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni