Auzu pārslu cepumi ar žāvētām dzērvenēm

Auzu pārslu cepumi ar žāvētām dzērvenēm
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 200 g sviesta vai margarīna
  • 150 g cukura
  • 2 olas
  • 200 g auzu pārslu
  • 100 g miltu
  • 1 ēd. k. kakao pulvera
  • 60 g žāvētu dzērveņu
  • 1 šķipsna/s sāls

Pagatavošana

40 min.
  1. Saputo sviestu ar cukuru un olām.
  2. Klāt ber visas sausās sastāvdaļas un kārtīgi samaisa.
  3. Uz pannas kārto nelielas piciņas un cep 200 grādos 15-20 minūtes.
    P.S. ja šķiet, ka masa par šķidru, pievieno vēl nedaudz pārslas un miltus.

    Lai labi garšo!
    Uz pannas kārto nelielas piciņas un cep 200 grādos 15-20 min...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

LOL 2016. gada 1. septembris 15:19
TIEM KURIEM IZPLŪDA, TIE NEPIELIKA MILTUS. LOL! JŪS JAU TIKAI IZLASĪJĀT PAGATAVOŠANU UN SASTĀVDAĻAS. VAJADZĒJA PĀRLASĪT VISU, JO JŪS AIZMIRSĀT PIELIKT MILTUS. LOL!
Rihards 2015. gada 10. marts 21:03
Mmmm, cik garšīgi!
looola 2012. gada 16. maijs 17:01
man sanaca!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi