Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta forele ar sīpolu

Cepta forele ar sīpolu

FOTO: Maija Strode

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg foreles filejas
  • 1 liels sīpols
  • 1 citrons
  • 2 tējk. zivju garšvielu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Foreli sagriež gabaliņos, ierīvē ar fgaršvielu un kārto cepamajā traukā.
  2. Virsū liek citrona šķēlītes un sīpolu šķēlītes.
  3. Cep cepšķrāsnī, 200°C - 20 min.
  4. Var pasniegt karstu ar rīsiem un dārzeņiem. Var pasniegt kā auksto uzkodu.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas