Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti kāposti ar mednieku desiņām

Sautēti kāposti ar mednieku desiņām

FOTO: Depositphotos.com

Visgaršīgākie sautētie kāposti ir tad, ja tos gatavo no tikko ieskābētiem kāpostiem. Ja tie ir par skābiem, nospiež sulu vai arī daļu skābēto kāpostu aizvieto ar svaigiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g skābētu kāpostu
  • 50 g tauku (cūku)
  • 1 sīpols
  • 4 mednieku desiņas
  • Ūdens vai buljons
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Sasmalcinātus sīpolus katliņā sakarsētos taukos apcep gaiši brūnus kopā ar sagrieztām desiņām.
  2. Tad pievieno skābētus kāpostus un brīdi cep.
  3. Pēc tam pielej nedaudz šķidruma, pieliek garšvielas un visu sautē, pa reizei apmaisot, kamēr kāposti mīksti.
    Ja vēlas, var pievienot nedaudz cukuru.

    Lai labi garšo!
    Pēc tam pielej nedaudz šķidruma, pieliek garšvielas un visu...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA