Sākums > Receptes > Zupas

Rudenīgā baraviku zupa

2008. gada 5. maijs
Foto: Depositphotos.com
Vārot zupu, pagatavošanas laiks ir ļoti aptuvens - prātīgi ir ik pa brīdim sastāvdaļas nogaršot.
Pagatavošana
70 min
1. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un ber iekšā noskalotus putraimus.
2. Kamēr putraimi vārās - notīra burkānu, sarīvē. Notīra sīpolu - sagriež. Sagriež pavisam mazos gabaliņos arī gaļu - visu liekuz pannas apcepties. Pievieno nedaudz sāls un piparu.
3. Notīra, sagriež un apcep baravikas.
4. Nomizo kartupeļus un sagriež gabaliņos - pievieno zupai brīdī, kad putraimi teju mīksti. Kopā ar kartupeļiem vārīties liek arī burkānu - sīpolu sacpto masu un sēnes.
Vāra līdz kartupeļi mīksti. Pēc nepieciešamības papildina ar sāli un pipariem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu