Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Rudenīgā baraviku zupa

Rudenīgā baraviku zupa

FOTO: Depositphotos.com

Vārot zupu, pagatavošanas laiks ir ļoti aptuvens - prātīgi ir ik pa brīdim sastāvdaļas nogaršot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g baraviku
  • 2-3 nelieli kartupeļi
  • 3 ēd. k. putraimu
  • 150 g kūpināta speķa
  • 1-2 vidēji burkāni
  • 1 vidējs sīpols
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sāli un ber iekšā noskalotus putraimus.
  2. Kamēr putraimi vārās - notīra burkānu, sarīvē. Notīra sīpolu - sagriež. Sagriež pavisam mazos gabaliņos arī gaļu - visu liekuz pannas apcepties. Pievieno nedaudz sāls un piparu.
  3. Notīra, sagriež un apcep baravikas.
  4. Nomizo kartupeļus un sagriež gabaliņos - pievieno zupai brīdī, kad putraimi teju mīksti. Kopā ar kartupeļiem vārīties liek arī burkānu - sīpolu sacpto masu un sēnes.
    Vāra līdz kartupeļi mīksti. Pēc nepieciešamības papildina ar sāli un pipariem.

    Labu apetīti!
    Nomizo kartupeļus un sagriež gabaliņos - pievieno zupai brīd...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Vistas fileja sinepju un medus glazūrā

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas