1. Ja ņemsiet visu tik cik šeit rakstīts, tad vajadzēs lielu katlu un pietiks arī zupiņa nākamajai dienai :)

Foto: Linda Naumova
2. Sarīvē rupji burkānus, sagriež smalki sīpolus un bekonu, to visu liek uz pannas cepties.
3. Kartupeļus, ziedkāpostus, parastos kāpostus, brokoļus un pākšu pupiņas liek katlā vārīties.

Foto: Linda Naumova
4. Kad katlā viss jau ir gandrīz izvārījies, pievieno vēl pākšu pupiņas, zirnīšus un smalki sagrieztus guķīšus.

Foto: Linda Naumova
5. Kad katlā viss ir izvārījies, tad pievieno visu to, kas ir apcepts pannā, kā arī kausēto sieru.

Foto: Linda Naumova
6. Vāra, lai siers izkūst in zupiņa uzvārās. Gatavs.