Cūkgaļas cepetis karstā mērcē

4 1
Cūkgaļas cepetis karstā mērcē
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Ziemassvētku

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg cūkgaļas lāpstiņas gabala
  • 4 šalotes sīpoli
  • 20 ml sidra
  • 1 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. sinepju
  • 1 tējk. miltu
  • 10 ml krējuma
  • 30 g sviesta
  • 8 ķimeņu zariņi
  • 1 lauru lapa
  • Pipari

Pagatavošana

120 min.
  1. Lāpstiņu pārkaisa ar sāli un pipariem, ieliek cepeškrāsnī un cep zemā temperatūrā līdz gaļa gatava.
  2. Katliņā izkausē sviestu, šalotes sīpolus sagriež četrās daļās un cep 3 min., kamēr tie kļūst zeltaini. Pievieno miltus, pusi no ķimenēm un lauru lapu. Sautē 10 min. Noņem no uguns.
  3. Kad cepetis gatavs, pabeigt mērci - pievieno atlikušās sastāvdaļas. Uzkarsē un pārlej cepetim.

    Labu apetīti!
    Kad cepetis gatavs, pabeigt mērci - pievieno atlikušās sastā...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni