Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Cēzara salāti ar garnelēm

Cēzara salāti ar garnelēm

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • Salātiem:
  • 1 maza galviņa romiešu salātu
  • 250 g notīrītu, ceptu tīģergarneļu (pašu astītes galu atstāj netīrītu)
  • 8 ķiršu tomātiņu
  • 1 paciņa mazo grauzdiņu
  • 30 g rīvēta Parmas siera
  • Mērcei:
  • 100 g olīveļļas
  • 2 olas
  • 1/2 citrona
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 40 g rīvēta Parmas siera
  • 1 tējk. Vorčesteras mērces
  • 1/4 tējk. melno piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms gatavo mērci. Olas vāra 4 minūtes, atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež nelielos gabalos. Pielej klāt olīveļļu, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku un pārējās sastāvdaļas. Visu ar mikseri sakuļ viendabīgā mērcē. Mērce vislabāk garšo, ja to gatavo vismaz dažas stundas iepriekš.
  2. Romiešu salātus saplucina palielos gabalos un izkārto salātu traukā, pārlej ar mērci. Pa virsu liek garneles, pārkaisa sieru, tad liek grauzdiņus. Grezno ar daiviņās sagrieztiem tomātiem.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas