Sākums > Receptes > Salāti

Cēzara salāti ar garnelēm

2008. gada 3. februāris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Vispirms gatavo mērci. Olas vāra 4 minūtes, atdzesē aukstā ūdenī, noloba un sagriež nelielos gabalos. Pielej klāt olīveļļu, citrona sulu, sasmalcinātu ķiploku un pārējās sastāvdaļas. Visu ar mikseri sakuļ viendabīgā mērcē. Mērce vislabāk garšo, ja to gatavo vismaz dažas stundas iepriekš.
2. Romiešu salātus saplucina palielos gabalos un izkārto salātu traukā, pārlej ar mērci. Pa virsu liek garneles, pārkaisa sieru, tad liek grauzdiņus. Grezno ar daiviņās sagrieztiem tomātiem.

Lai labi garšo!
Uz augšu