Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Burkānu kūka ar šokolādes glazūru

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 200 g cukura
  • 100 g eļļas
  • 300 g smalki sarīvētu burkānu
  • 250 g miltu
  • 1.5 tējk. cepamā pulvera
  • 1 tējk. kanēļa
  • 1 tējk. vaniļas cukura
  • 1 tāfelīte šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Saputo olas, pievieno cukuru, visu laiku maisot. Pa pilienam pievieno eļļu. Kārtīgi samaisa.
  2. Pievieno visu pārējo - sarīvētus burkānus, miltus un garšvielas. Samaisa.
  3. Cep 175°C, 40 minūtes 1,2l kūku formā. Var arī izmantot speciālās kēksu formiņas, ja vēlas veidod mazas kūciņas.
  4. Atdzesētu kūku var rotāt ar izkausētu piena šokolādi. Ja vēlas, var pārkaisīt pāri kokosa skaidiņas, cukura pērlītes vai riekstus.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA