Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas tomātu šķēles ar baziliku un ķiplokiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pušķītis svaiga bazilika
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas (plus cepšanai)
  • Pāris ķiploka daiviņas
  • 2 -3 garšīgi tomāti
  • Kviešu milti
  • Sāls un melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Blenderī samaļ baziliku ar ķiplokiem un olīveļļu. Pievieno sāli un piparus.
  2. Tomātus sagriež biezās šķēlēs (var papildus vēl apbārstīt ar sāli).
  3. Tomātu šķēlēm vienu pusi noziež ar tikko pagatavoto bazilika-ķiploku maisījumu, pēc tam tās no abām pusēm apvārta miltos un liek cepties olīveļļā (aptuveni 3 minūtes katru pusi, kamēr zeltainas).
  4. Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Plūmju un šokolādes kūka

Plūmju un šokolādes kūka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas