Vistas filejas gabalu sagriež 2-3 daļās un un katru ar gaļas āmuriņu izklapē.
Gaļas šķēlē ietin 2 - 3 plūmes un gabaliņu sīpola. Sastiprina ar irbulīti. Pārkaisa ar vistas garšvielu.
Apcep eļļā no visām pusēm.
Kārto katliņā, pārlej ar kokosa pienu un lēni sautē 20 min. Pasniedz ar irdeniem rīsiem un salātiem.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
2porcijas
500 g vistas filejas
150 g žāvētu melnāo plūmju
1 sīpols
200 ml kokosriekstu piena
Vistas garšviela ar kariju
Eļļa apcepšanai
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Vistas filejas gabalu sagriež 2-3 daļās un un katru ar gaļas āmuriņu izklapē.
Gaļas šķēlē ietin 2 - 3 plūmes un gabaliņu sīpola. Sastiprina ar irbulīti. Pārkaisa ar vistas garšvielu.
Apcep eļļā no visām pusēm.
Kārto katliņā, pārlej ar kokosa pienu un lēni sautē 20 min. Pasniedz ar irdeniem rīsiem un salātiem.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri