Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Olas: 2 gb
  • Cukurs: 1 ½ gl
  • Šņabis: 3 ēd.k
  • Krējums: 2 gl
  • Soda:1 tējk
  • Citrons: 1 ēd.k
  • Kartupeļu ciete: 3 ēd.k
  • Kviešu milti: 2 gl
  • Kakao pulveris: 2 ēd.k
  • Krēmam
  • Piens: 125 ml
  • Cukurs: 1 gl
  • Kviešu milti: 2 ēd.k
  • Krējums: 2 ēd.k
  • Sviests: 2 ēd.k
  • Kakao pulveris: 2 tējk
  • Konjaks: 1 ēd.k
  • Dekorēšanai
  • Avenes: 1 gl
  • Persiki: 3 gb
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas sajauciet ar 1 ½ gl cukura un pievienojiet šņabi un krējumu. Pievienojiet kartupeļu cieti, kas sajaukta ar izsijātiem miltiem. Kārtīgi sajauciet, mīklā viedojiet bedrīti, iekaisiet nedaudz miltu, beriet sodu un virsū lejiet 1 ēd.k. izspiestas citronu sulas. Kārtīgi sajauciet. Gatavo mīklu sadaliet divās daļās un vienai daļai pievienojiet kakao. Cepiet divus biskvītus tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Atdzesējiet.
  2. Lai pagatavotu krēmu, 125 g piena sakuliet ar cukuru, 2 ēd.k. miltiem un vāriet, līdz masa sabiezē. Atdzesējiet. Pievienojiet 2 ēd.k. krējuma, 2 ēd.k. sviesta un 2 tējk. kakao un sakuliet. Pielejiet 1 ēd.k. konjaka. Biskvītus lieciet vienu uz otra, katru ieziežot ar krēmu. Torti dekorējiet ar krēmu, avenēm un persikiem. Pasniedziet.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas