Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ātrā bezglutēna pica

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 1 ola (var nelikt)
  • 1 ēd.k cukura
  • šķipsiņa sāls
  • 1 glāze kefīra
  • 1 - 1 ½ glāzes bezglutēna miltu
  • 1 - 2 tējk. sodas
  • Pildījums
  • 1 ēd.k skābā krējuma
  • 3 ēd. k tomātu mērces
  • Sīpols
  • šķiņķis
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu mazliet sakuļ, pieber cukuru un sāli, pielej kefīru un samaisa. Pieber miltus un sodu. Visu labi samaisa līdz izveidojas viendabīga krēmveidīga masa.
  2. Cepamajā plātī ieklāj cepampapīru, lej virsū mīklu un ar karoti, apļveida kustībām, izlīdzina picas pamatni kādā formā vēlas.
  3. Tad to visu liek cepeškrāsnī 250 grādos, lai mazliet apcepas.
  4. Tikmēr sagatavo pildījumu. Sīpolu un šķiņķi sagriež, sieru sarīvē.
  5. Kad pamatne ir apcepusies (nav jēla, bet gan stingra kā maizīte) to ņem ārā un liek virsū ar tomātu mērci sajauktu krējumu, uzber sīpolus un šķiņķi, uzkaisa sieru, pa virsu var pārkaisīt mazliet piparus vai kādas garšvielas.
  6. Cep kamēr gatavs.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas