Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sautēti sarkanie kāposti

Sautēti sarkanie kāposti

FOTO: Depositphotos.com

Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 sarkanais kāposts
  • 2 skābi āboli (antonovka)
  • 1 sīpols
  • 1 glāze apelsīnu sulas
  • Sāls
  • Pipari
  • Lauru lapa
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

180 min.
  1. Kāpostu smalki sagriež, ieliek katlā, pielej ūdeni. Liek uz uguns un vāra.
  2. Kad kāposti sāk vārīties, pievieno nomizotus un no sēklotnēm attīrītus ābolus, kas sagriezti 4 daļās.
  3. Pievieno sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu.
  4. Visu sautē uz lēnas uguns līdz kāposti ir gandriz gatavi.
  5. Pievieno apelsīnu sulu, kanēli un sautē līdz kāposti gatavi. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, cepeti vai ar kadu citu ceptu gaļu.
  6. Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.

    Labu apetiti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas