-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Sautēti sarkanie kāposti
Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 sarkanais kāposts
-
2 skābi āboli (antonovka)
-
1 sīpols
-
1 glāze apelsīnu sulas
-
Sāls
-
Pipari
-
Lauru lapa
-
Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
180 min.
-
Kāpostu smalki sagriež, ieliek katlā, pielej ūdeni. Liek uz uguns un vāra.
-
Kad kāposti sāk vārīties, pievieno nomizotus un no sēklotnēm attīrītus ābolus, kas sagriezti 4 daļās.
-
Pievieno sāli, piparus, sīpolu, lauru lapu.
-
Visu sautē uz lēnas uguns līdz kāposti ir gandriz gatavi.
-
Pievieno apelsīnu sulu, kanēli un sautē līdz kāposti gatavi. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, cepeti vai ar kadu citu ceptu gaļu.
-
Šī recepte nāk no manas jaunās dzimtenes Vācijas un ir tipisks svētdienas vai svētku pusdienu ēdiens.
Labu apetiti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs