Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Svētku pīle

Foto: Maija Strode
Pagatavošana
30 min
1. Sajauc medu un sinepes un kārtīgi ierīvē pīli no iekšpuses un ārpuses.Pārkaisa ar garšvielām. Noliek vēsumā uz 4-5 stundām. Ābolus un bumbieri sagriež daiviņās. Visus augļus sajauc un piepilda pīles vēderu. Pīli satin folijā, liek cepešpannā un cep sakarsētā cepeškrāsnī 200ºC 2 stundas.
2. Cepeti var pasniegt gan karstu ar kartupeļiem un štovētiem kāpostiem, gan arī to var ēst atdzisušu. Īpaša svētku garša ir gan pīlei, gan arī augļiem.
Komentāri
Receptes.lv iesaka
TVNET lasītākais saturs
Uz augšu