Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
10
Jaunākie Vecākie
L
Liga
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ideāli...Es gan nākošreiz vēl piešaušu kādu šampinjonu! Lieliska recepte, PALDIES! :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Inese
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Izcili gardi! Man gan majas bija tikai vistas fileja, ko sagriezu kubiciņos un pievienoju pec 15 min, bet tik un ta sanāca baigi labi! Paldies par recepti!!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Gardumiņš
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Paldies! Mans pirmais sautējums sanāca ļoti garšīgs! Ūdeni tiešām- tikai 1/3 glāzes!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dagne Iscuka
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Loti garshiigi!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
d
dziesma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tu vienkārši nemāki gatavot..viss perfekti izvārās tieši ar 1/3 glāzes ūdeni! Paldies par recepti!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
P
Paula
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Tiešām ļoti garšīgi! un ūdens nav nemaz par maz!!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
r
ruu
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Man vispār tur nekas nesanāktu, ja būtu taisijusi pēc receptes. Ja ielej 1/3 krūzes ūdens, tad knapi apakša ir ar ūdeni katlam. Kā tad lai kartupeļi izvāras?!?! Un tas saldais krējums tik šķidrs bija. Iuuu. Lēju ūdeni daudz vairāk un tad, kad bija gatavs (pirms saldā krējuma) nolēju lieko ūdeni nost. BEigās vispār izķeksēju āra tikai kartupeļus un gaļu, apkaisīju ar svaigām dillēm un kopā ar skābu krējumu bija daudz maz ok.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
L
Leo
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
te der klāt karījs. Sīpolus vislabāk pārgriest uz pusēm un uz karstas pannas apcept, tad likt iekšā. Ķiploku ņemat veselu galvu pārgriržat uz pusēm un liekat iekšā. Kad ēdiens gatavs sīpolu un ķiploku var izņemt laukā:) labu apetīti:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
D
Dace
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mans vīrs bija sajūsmā:) Paldies par foršo recepti:)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
B
Baiba A.
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Perfekti. :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes