Bumbieru un burkānu biezzupa

Sastāvdaļas

  • 50 g speķa
  • 1 sīpols
  • 500 g bumbieru
  • 750 g burkānu
  • 4 kartupeļi
  • ½ l buljona
  • 1 tējk. cukura
  • Pipari
  • 2 lauru lapas
  • 1 krustnagliņa
  • Pētersīļi

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu notīra, sasmalcina, apcep kopā ar sīkos gabaliņos sagrieztu speķi. Pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, stienīšos sagrieztus bumbierus un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Visu aplej ar buljonu, pieliek lauru lapas, piparus. Pannu nosedz ar vāku un sautē 5 minūtes. Pieliek krustnagliņu. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi