Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Bumbieru un burkānu biezzupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 50 g speķa
  • 1 sīpols
  • 500 g bumbieru
  • 750 g burkānu
  • 4 kartupeļi
  • ½ l buljona
  • 1 tējk. cukura
  • Pipari
  • 2 lauru lapas
  • 1 krustnagliņa
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sīpolu notīra, sasmalcina, apcep kopā ar sīkos gabaliņos sagrieztu speķi. Pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, stienīšos sagrieztus bumbierus un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Visu aplej ar buljonu, pieliek lauru lapas, piparus. Pannu nosedz ar vāku un sautē 5 minūtes. Pieliek krustnagliņu. Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas