Komentāri
7
Jaunākie
Vecākie
desas lieku 2 veidus, vārīto un salami, 1/3 : 2/3, cepu sākumā desas tad pielieku burkānus un sīpolu, tomātu pastu un tad uz katlu, obligāt skābētu gurķi, ne marinētu. Ģimenē to sauc par tēta sarkano desu zupu.
Vērtējums
Atbildēt
Ārprāts! Iedomāties soļankai likt klāt kāpostus??? Nuja, bet šī jau tiešām nav soļanka un tā kas burciņā ne tik!
Vērtējums
Atbildēt
blaaa zel ka man nav pieejamas dilles bet japameigina a vai ta tur kaposti naw jaliek klat es parasti kad perku solanku burcnjaas tur ir vai nu kaposti vai bietes
Vērtējums
Atbildēt
Sanāca gandrīz kā kafejnīcā! biku gurķi pa daudz un skāba sanāca, bet nu garšīgi :) vienīgi taisīju ilgāk par pusstundu, jo esmu vēl iesācēja...
Vērtējums
Atbildēt
laba sanaaca paldies
Vērtējums
Atbildēt
Laba recepte, tikai mēs doktordesas vietā pielikām salami. Arī ļoti garšīgi.
Vērtējums
Atbildēt
aiz laika trūkuma ideāla recepte,, šovakar būs vakariņās!
Vērtējums
Atbildēt