Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas kartupeļu pankūkas

2007. gada 10. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
60 min
1. Kartupeļus sarīvē, ja masa ļoti šķidra, sulu nedaudz nolej vai pievieno miltus.
2. Pieliek sāli un olas. (sataisa parastu kartupeļu pankūku masu).
3. Malto gaļu sataisa kā kotletēm.
4. Liek uz karstas pannas karupeļu masu (cik lielu grib) no gaļas izveido ne pārāk biezu kotletīti un liek uz kartupeļu pankūkas. Un virsū atkal kartupeļu masu.
5. Kad apakša jau palikusi brūnganīga pankūku apgriež un uguni samazina. Apgroza vairākas reizes līdz vidiņš izcepies. Var arī nedaudz apcept visas un pārlikt visas cepeškrāsni un izcept līdz galam. Īpaši labi garšo ar skābu krējumu.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu