Pildītas kartupeļu pankūkas

Pildītas kartupeļu pankūkas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Ķiploki
  • Olas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus sarīvē, ja masa ļoti šķidra, sulu nedaudz nolej vai pievieno miltus.
  2. Pieliek sāli un olas. (sataisa parastu kartupeļu pankūku masu).
  3. Malto gaļu sataisa kā kotletēm.
  4. Liek uz karstas pannas karupeļu masu (cik lielu grib) no gaļas izveido ne pārāk biezu kotletīti un liek uz kartupeļu pankūkas. Un virsū atkal kartupeļu masu.
  5. Kad apakša jau palikusi brūnganīga pankūku apgriež un uguni samazina. Apgroza vairākas reizes līdz vidiņš izcepies. Var arī nedaudz apcept visas un pārlikt visas cepeškrāsni un izcept līdz galam. Īpaši labi garšo ar skābu krējumu.

    Labu apetīti!
    Kad apakša jau palikusi brūnganīga pankūku apgriež un uguni...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi