Ziedkāpostu biezeņzupa

Sastāvdaļas

  • 300 g ziedkāpostu
  • ½ l dārzeņu buljona
  • 1 tējk. sviesta
  • ½ olas
  • 1 tējk. krējuma
  • 1 tējk. miltu
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. ziedkāpostus nomazgā, novāra nelielā ūdens daudzumā, izberž caur sietu. Miltus izšķīdina pāris ēdamkarotēs atdzesēta buljona, pievieno vārošam buljonam. Uztumētajā buljonā iemaisa ziedkāpostus, pievieno krējumu, uzvāra. Pusi jēlas olas sakuļ ar glāzi dārzeņu buljona, maisot peivieno ziedkāpostu biezeņzupai, pagaršo, pieliek sāli, sviestu.

Komentāri

Madara 2014. gada 27. jūnijs 19:37
Bez saldā krējuma diezgan pliekana iznāk.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi